Helsingborgs Båtuthyrning Logga
Uthyrning

 

Våra båtar:

Vi erbjuder braveboat 750.
Båten är en 24.6fot 7.5 meter lång. Båten är en öppen styrpulpetare med tak. Det finns dragstång för diverse vattensporter samt spöhållare för de fiskesugna.

Motorn är en 150 hästars utombordare av märket Suzuki utrustad med keylessfunktion, elstart och trim/tilt. Det är en fyrtaktsmotor med lean burn-system för optimerad bränsleekonomi.

båten har 2 12 tums Kartplotter och ekolod av märket Garmin medföljer alltid. Båten är även utrustad med en Bluetooth radio och högtalare samt är CE märkt och godkänd för 8 personer.

 


 • Daniels Bilservice Helsingborg
 • Oljebyte på Daniels Bilservice
 • Daniels Bilservice Helsingborg
 • Oljebyte på Daniels Bilservice

Fiskeutrustning

Vi har allt för en lyckad fisketur.
Artfiskerikedomen i Öresund är unik i Sverige och fisket i Öresund är väldigt bra. Hos oss på Helsingborgs båtuthyrning i hjärtat av Öresund finns det möjlighet att hyra all fiskeutrustning som ni kan tänkas behöva i Öresund. I januari kommer torsken in i Sundet för att leka. Detta pågår fram till mars månad. Vi har horngäddan som kommer till sundet i stora mängder i april/maj. Även torskfisket är riktigt hett i samma period då torsken gärna går in på grundare vatten för att äta upp sig på borstmask och krabba. Man kallar det grundvattenfiske.

Även på djupare vatten ges det möjlighet att få fina torskar under hela året. Pillemetet är också unikt i Öresund och detta vill vi på Helsingborgs båtuthyrning ge er möjligheten att prova om lusten faller på. Pillemete är egentligen bottenmete från båt där man har möjlighet att få många olika arter såsom piggvar, slätvar, rödspätta, torsk, vittling, skrubba, sandskädda, fenknot mm. I augusti månad har vi kanske det roligaste torskfisket i Öresund. Det är då sillen börjar strömma in och torsken blir som galen. Även makrillen gör sitt intåg i Öresund under juli till september månad. Sillen kommer i miljarder på hösten och även stora mängder rödspättor kommer till Öresund på hösten oktober-november.

Vi på Helsingborgs båtuthyrning kan tillhandahålla fiskeutrustning och även borstmask som är det bästa betet vid bottenmete. Ring och förboka betet då detta är en färskvara: tel 070 2272020. Om önskemål finns så kan vi arrangera fisketurer med riktigt duktiga fiskeguider.

 • Fiskeutrustning på Helsingborgs båtuthyrning
 • Fiskeutrustning på Helsingborgs båtuthyrning
 • Fiskeutrustning - Helsingborgs båtuthyrning

Vattenlek

Utrustning för sommarens aktiviteter och båtliv
Vi erbjuder möjlighet att hyra vattenskidor, wakeboards och bananbåt med sittplats för 3 personer.
Obs: bananbåten är endast tillgänglig fredagar, lördagar och söndagar.

 • Däckbyte på Daniels Bilservice
 • Däck
 • Daniel Swiatek vid Däckbyte

Säkerhetsutrustning

Säkerheten först
Vi på Helsingborgs båtuthyrning tycker att er säkerhet är viktigast. Hos oss kan ni hyra flytoveraller (framförallt på vintern, tidig vår eller sen höst). Kostnad 100 kr per person. Flytvästar ingår i båthyran. Skriv i Onlinebokningen hur många ni är och om ni vill ha flytvästar eller flytoveraller. Det går även bra att ta med egna flytvästar. Obs! Alla ombord måste ha flytväst på sig. Se till att ha en egen personförsäkring. Båten är FÖRSÄKRAD genom Pantaenius. Personförsäkring ingår inte i båtens försäkring. Vi rekommenderar att ni kontaktar ert försäkringsbolag innan avfärd.

 • Säkerhetsutrustning Helsingborgs båtuthyrning
 • Säkerhetsutrustning Helsingborgs båtuthyrning
 • Säkerhetsutrustning Helsingborgs båtuthyrning
 • Säkerhetsutrustning Helsingborgs båtuthyrning

Begravning

Vi samarbetar också med olika begravningsbyråer vilka har kunder vars anhörigas sista önskan är att få sin aska utspridd över havet. Vi ser till att det blir en fin och värdig stund ute till havs. Prata med er begravningsentreprenör. Ni behöver ansöka om tillstånd från länsstyrelsen.

 • Helsingborgs Båtuthyrning
 • Helsingborgs Båtuthyrning
 • Helsingborgs Båtuthyrning


Helsingborgs Båtuthyrning

Decauvillegatan 16
252 30 Helsingborg
Tel: 070 2272020
Email: teddy@hyrabatar.se 


Betalning

Betalningen görs genom att swisha på följande nr 123 520 13 89. Observera att vi kräver 2000 kr utöver båthyran i depositionsavgift som återbetalas efter att en kontroll gjorts så att båten är i samma skick som den var när ni hämtade den.


© 2017 Copyright Helsingborgs Båtuthyrning