Helsingborgs Båtuthyrning Logga
Om oss

Helsingborgs Båtuthyrning

Helsingborgs Båtuthyrning grundares våren 2017 av Teddy Frick. Båtarna ligger på brygga E i Råå hamn strax utanför Helsingborg - Skåne län. Vi är första och enda företag på svenska sidan att erbjuda båtuthyrning av motorbåtar i Öresund med omnejd. Teddy Frick har alltid varit intresserad av sjölivet i Öresund och därför var det självklara valet för honom att starta en verksamhet som har med båtar och sjön att göra. Han har också ett stort fiskeintresse och mycket kunskap om våra fiskevatten i och runt Öresund där han har arrangerat flera fisketävlingar.

Hos Helsingborgs Båtuthyrning får du, förutom möjlighet att hyra en motorbåt, också massor med tips om fiskeställen och utflyktsmål i närliggande hamnar. Tala med oss om eventpaket för företag, möhippa eller svensexa. Ta med kompisarna eller familjen ut på en heldag med fiske, sol, bad eller vattensport! Vattenskidor, fiskeutrustning, wakeboard och bananbåt finns också att hyra. Boka gör du enkelt med online-bokningen här på sidan.

  • Helsingborgs Båtuthyrning
  • Helsingborgs Båtuthyrning
  • Helsingborgs Båtuthyrning
  • Helsingborgs Båtuthyrning


Helsingborgs Båtuthyrning

Decauvillegatan 16
252 30 Helsingborg
Tel: 070 2272020
Email: teddy@hyrabatar.se 


Betalning

Betalningen görs genom att swisha på följande nr 123 520 13 89. Observera att vi kräver 2000 kr utöver båthyran i depositionsavgift som återbetalas efter att en kontroll gjorts så att båten är i samma skick som den var när ni hämtade den.


© 2017 Copyright Helsingborgs Båtuthyrning